dilluns, 22 d’octubre del 2012


Els Castellers de Sants encaren nous reptes per aquest any

La colla castellera de Sants obre aquesta nova temporada aconseguint descarregar un 5 de 8. Els Castellers de Lleida i de Sant Cugat també demostren les seves habilitats malgrat alguns contratemps


2 de 8 amb folre fet pels Castelleres
de Sants
Durant la jornada del 21 d’octubre es va celebrar la tradicional Diada castellera de Sants, que va tenir lloc a plaça Bonet i Muixí, situada al barri de Sants. Juntament amb els Castellers de Lleida i de Sant Cugat com a convidats, el grup de Sants va poder oferir un gran espectacle malgrat la pluja que va acompanyar l’acte durant tot el matí.
Torre de 8 fet per la colla de Lleida
Després dels corresponents pilars d’entrada a la plaça tant dels amfitrions com les colles convidades, es va inaugurar la diada amb un repte mai superat per part de del grup dels del gris brut, color de la colla de Sants en memòria a la vestimenta que portaven els treballadors de les fàbriques tèxtil de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. L’exitós castell de cinc persones a cada fila fins a formar-ne vuit, va portar als de Sants ha descarregar nous castells, un de 2 de 8 amb folre, que va quedar una mica més inestable, i un  3 de 8 també amb folre, una opció segura.

Pilar d'entrada dels Castellers de Sant Cugat
Però les dos colles convidades no es quedaren enrere ja que també van voler mostrar el seu treball aconseguit durant la darrera temporada. La colla de Lleida es va atrevir a descarregar un 4 de 8  i una torre de 8 amb folre malgrat de la inestabilitat inicial, que els va portar a repetir-ho seguidament. Pel que fa a la Colla de Sant Cugat, també va decantar-se per una torre, en aquest cas de 7, i un 4 de 7 amb agulla.

A l’acabar l’acte, les tres colles van retirar-se a dinar organitzat pels veïns del Terra d’Escudella, dinar que va ser acompanyat d’una gran festa. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada