dissabte, 1 de desembre del 2012


NOVA EXPOSICIÓ A LA PEDRERA


“Les altres Pedreres. Arquitectura i disseny al món a principis del segle XX” presenta un recull d’autors coetanis a Gaudí

 

Maqueta de la Pedrera i rpesentació dels sis arquitectes
destacats
Des del 13 de novembre ja es pot gaudir d’una mostra que remarcar la singularitat de la Pedrera en el seu centenari a través de la comparació d’altres obres cabdals en la història de l’arquitectura.

Durant l’exposició, es presenten una sèrie d’arquitectes d’arreu del món, que com Gaudí, van trencar amb el model històric-eclesiàstic del moment i van obrir nous camins, que es van anar convertint en les bases del que seria l’arquitectura moderna característica del segle passat.

Glasgow School of Art, Palais Staclet, Looshaus o Robie House són algunes de les obres que es podran observar al llarg de la visita, on se’n destaca les seves formes, els elements decoratius usats i també les seves funcionalitats que ajudaven a complir les peticions de la burgesia de l’època, qui justament permetia la construcció d’aquests grans immobles.
Mostra dels immobiliaris de la casa Robie House


La mostra podrà ser visitada fins el mes de febrer del 2013 de forma gratuïta de dilluns a divendres, i des del 20 d’aquest mes també es faran les visites comentades per tots els públics, tots els dies a partir de les sis de la tarda. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada